Lasagne med kylling og aubergine
Her er aubergine brugt som lagsageplader. Så det er vel en blading af lasagne og mousaka. Hakket kylling har ikke så meget smag i sig selv, så der skal godt med krydderier i. Til 4 personer 2 auberginer 1 finthakket løg 500 g hakket kyllingekød 1 dåse flåede hakkede tomater 1 dåse kokosmælk (samme størrelse som en dåse flåede tomater) 2 revne gulerødder Krydderier som du plejer: salt, peber, paprika, hvidløg, oregano etc. Revet ost til topping Svits/smuldr kylling i en gryde sammen med løg. Kom tomater, kokosmælk, gulerod og krydderier i. Lad det simre ca. 15 minutter. Og hvis du har tid, så lav den i god tid og lad den trække så krydderierne rigtig kan trænge ind. Skær aubergine ud i 1 cm tykke skiver. Byg din lasagne: Læg skiftevis kødsovs og auberginer og slut med kødsovsen og til allersidst kom revet ost over. Bag den i ovnen i ca. 40 min ved 200 gr. Auberginerne skal være bløde, men ikke for bløde.
1 Comment
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
Februar 2021
Kategorier
Alle
|