En dejlig mættende salat med god smag. Til 2 personer: "Kødsovsen": 250 g hakket oksekød olie til stegning 1 lille fed hvidløg, hvis du er til det. 2-3 spsk. tomatpuré 1/2 dåse røde kidneybønner ca. 1 dl majs (frosne eller fra dåse) 1 tsk spidskommen 1 tsk stødt koriander salt og peber saft fra 2 både lime Salaten: Spidskål, ca. en håndfuld pr. person 1 tomat 1 avokado Dressing af limesaft og olivenolie Svits kødet til det er gennemstegt. Kom hvidløg og krydderier på. Herefter majs, bønnerne og limesaft. Spæd evt lidt vand i og lad det simre i ca. 5 min til det er varmt. Snit spidskålen meget fint. Skær tomater i små tern. Skær avokadoen i små stykker. Anret det på to tallerkner og kom lidt olivenolie og lime over. Fordel herefter kødet over og server! Det er en ret der mætter mere end man tror, men er I meget sultne kan du servere ristet rugbrød til. Og hvis du ikke er i gang med et vægttab, er tacoskaller virkelig godt til!
0 Comments
Jeg har forsøgt at lave flere typer glutenfri pizzaer med glutenfri mel, men hver gang er bunden ikke blevet helt rigtig. Så denne gang undlod jeg den helt og fik en fantastisk lækker pizza. De tynde skiver af kartofler udgør simpelthen bunden og den hænger fint sammen, men skal spises med kniv og gaffel. Til 2 personer: Det skal du bruge: Ca. 8 kartofler afhængig af størrelse 1 pakke (100 g/8 skiver) lufttørret skinke (fx. Serranoskinke) 1 ps mozzarellaost 1/2 glas tomatpesto Drys af oregano Snit kartoflerne i ultratynde skiver på "skivesiden" af rivejernet. Fordel på en bradepande - de må gerne ligge lidt over hinanden. Fordel tomatpestoen over kartoflerne. Kom skinken på - jeg lagde dem i to rækker med 4 skiver pr. række. Drys til sidst ost og oregano over og bag til den er lækker og gylden. Server en lækker kålsalat til (du kan finde inspiration her på bloggen under salater). Velbekomme! |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|