![]() Frisk og mættende salat - og en fryd for øjet! Ca. 1 dl bulgur - kogt 1 bakke friske hindbær Kål - fx grønkål og broccoli Dressing af 4 spsk. olivenolie, saft fra en båd saftig citron, 1 tsk. sennep, 1 tsk. sukker, salt og peber. Start med at sætte bulgur over, dvs. koges i letsaltet vand. Pisk dressingen sammen og tilsæt evt lidt vand. Når bulguren er kølet lidt af, blandes den med godt med dressingen. Kom finthakket kål i og bland alt godt sammen. Pynt med hindbær.
2 Comments
![]() De her færdige wraps med rødbede fandt jeg i Netto og de skulle selvfølgelig afprøves. Og jeg kan virkelig anbefale dem. De er lavet af 90% grøntsager, heraf 43% rødbeder og smager rigtig godt. Jeg fyldte dem med en slags kødsauce lavet på vegatar-hakketkød og drysset med revet ost. Hertil en af mine lækre salater medkål. Et måltid der mætter dejligt. ![]() Enkel og sommerlig salat. Jeg brugte: Finthakket spidskål Finthakket rosenkål Samt en rest finthakket broccoli 1 lille bakke jordbær Hak kålene meget fint og bland godt med dressingen. Pynt med jordbær. Dressing: 4 spsk. olivenolie, saft fra 1 båd citron, 1 tsk. sennep, 1 tsk. sukker, salt og peber. Pisk godt sammen. ![]() Denne salat er et eksempel på, hvor lidt der egentligt skal til for at lave en lækker salat. Den opstod da jeg havde lyst til salat, men ikke rigtig havde noget at lave den af. Så den her består af finthakket blomkål, finthakket rosenkål, et halv æble og en lille håndfuld rosiner. Og så min sædvanlige gode dressing! Dressing: 4 spsk. olivenolie, saft fra 1 båd citron, 1 tsk. sennep, 1 tsk. sukker, salt og peber. Pisk godt sammen. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
Februar 2021
Kategorier
Alle
|