![]() Kunne du godt tænke dig en anden udgave af risalamande som er fri for de lidt tunge grødris og mælkeprodukter? Så prøve denne. Selv de ret kræsne familiemedlemmer fik jeg til at indrømme, at den faktisk smagte godt, selvom man ikke må snyde med traditionerne juleaften. 4-6 personer: 6 spsk chiafrø 4 dl havremælk 1 stang vanilje eller 2 tsk. vaniljesukker 1 karton (250 g) piskbar sojafløde (fås bl.a. i Rema) 50 g finthakkede mandler Bland havremælk og chiafrø og lad stå natten over eller min. 6 timer i køleskab så det bliver en tyk lidt "slimet" grød". Rør ind i mellem og mest i starten. Pisk sojafløden og bland derefter med chiagrøden. Kom vanilje og mandler i. Husk kirsebærsaucen, som jeg for øvrigt ofte blender med en stavblender, fordi ingen kan lide "klumperne"!
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
Februar 2021
Kategorier
Alle
|