Denne her æbletærte har jeg nok lavet med jævne mellemrum i 25 år. Der er bare nogen opskrifter som fungerer og man laver igen og igen. Den er bare så enkelt og man skal kun bruge en røreskål og en spiseske, dvs. ingen el-pisker. Og kan du tåle hvedemel så brug det i stedet for havremel. 75 g smør 3 æg 2 dl sukker 2½ dl havremel 1 tsk bagepulver Æblebåde eller rabarberstykker Smelt smørret. Kom sukker i og rør med en ske. Kom æg i og rør igen. Kom mel og bagepulver i og rør igen. Hæld ud i en tærte- eller bageform med bagepapir på. Tryk æblestykker eller rabarberstykker lidt ned i dejen. Bruger du æbler så drys godt med kanel på inden du kommer i ovnen. Bages 25-30 min ved 180 grader varmluft. Server cremefraiche rørt op med vaniljesukker til. Og kaffe, ikke at forglemme .... !!!!!
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|