De her bliver ikke så store, men er de glutenfri boller jeg bager, som minder mest om dem bagt med hvedemel. 9 boller: 2 spsk chiafrø 1½ dl vand 1 spsk rapsolie 3 dl lunkent vand 200 g havremel 2 spsk hørfrø 2 spsk solsikkekerner 2 spsk HUSK 1 tsk Yeast tørgær 1 tsk salt Sæt 2 spsk chiafrø i blød i 1,5 dl vand i ca. 10 min. Bland HUSK og tørgær med melet og frøene/kernerne. Rør olie, chiablandingen og det sidste vand sammen og kom de tørre ting i. Rør dejen godt rundt og form 9 boller med våde hænder og sæt på en bageplade. Lad bollerne hæve i 45 min. Bag i ca. 35-40 min. ved 180 grader varmluft.
1 Comment
|
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|