De her er så lækre og flotte at jeg har lavet den nogle gange til nytårsaften. Men du kan sagtens skrue ned for pynten og servere dem som "almindelig" muffins. 6 stk: 65 g marcipan 75 g sukker 1 æg 75 g smør 25 g havremel 1/4 tsk bagepulver Rør revet marcipan og sukker sammen. Tilsæt ægget og rør godt. Skær smørret i tern og kom i dejen. Kom herefter resten i og rør godt sammen. Kom i smurte forme (faste forme er bedst for det er som dejen klistrer for meget fast i papirforme). Bages i ca. 25 min. ved 200 grader. Pynt med is og bær. Og når det skal være ekstra fint, kommer jeg en klat skyr rørt med vaniljepulver på tallerkenen og "tværer" ud med bagsiden af en spiseske - drys med revet mørk chokolade.
1 Comment
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|