Boller uden mel - ja det kan man godt! Når det er weekend kan jeg godt lide at ”kræse” lidt. Der hvor andre går til bageren, bager jeg selv mine hurtige morgenboller. De er supernemme, men det kræver du har en rest kogte ris. Hvis du får ris til aftensmad i løbet at ugen, så kog ekstra og gem til weekenden, så har du. Og ris kan også fryses ned. Og frys dem evt. i afmålte portioner, så du blot skal tage en afmålt portion ud aftenen før, så har du til dine morgenboller. 8 boller 150 g kogte ris (helst brune ris) 100 g havregryn 2 æg 1 teske bagepulver 1 teske salt 1 spiseskefuld hørfrø 1 spiseskefuld raps- eller olivenolie Tænd ovenen på 200 grader. Blend alle ingredienserne i blenderen. Form bollerne med en ske og læg på en bageplade med bagepapir på. Bages til de er gyldne og flotte ca. 20 min. Skal det være ekstra hyggeligt sådan en søndag, så kog blødkogte æg til.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|