ca. 30 stk.
125 g dadler ½ dl portvin 150 g Marabou lys chokolade med hakkede nødder 100 g havregryn 1 pose chokoladeknapper/overtræksknapper Kom dadlerne i minihakkeren og blend fint. Kom portvin i og lad dem suge lidt. Kom chokoladen i anden skål og smelt forsigt i mikroovnen, dvs. tag den den når der stadig er nogle klumper tilbage og rør rundt til alt er smeltet. På den måde gør du det forsigtigt. Kom havregrynen i og rør rundt. Kom herefter dadlerne i og ælt massen jævn. Form til kugler og stil på køl indtil de skal spises. Det kan være noget klistret noget at forme dem til kugler, men det hjælper at gøre hænderne våde af og til. Når de er tørret lidt overstrækkes de med mørk chokolade.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|