Det gode ved nøddekurve er, at når man laver dem selv, så ved man, at der ikke er hvedemel i, hvis man gerne vil have dem glutenfri, for de kan meget nemt laves uden hvedemel.
Lav lidt ekstra, de kan nemt gå i stykker. 6 stk 90 g sukker 10 g smør 1 lille spsk. glukosesirup 25 g mandler Mandlerne hakkes fint. De skal ikke smuttes først. Bland alle ingredienserne og læg 6 runde ”kager” på bagepapir på en bradepande. Bages gyldne ved 180 grader. 1 minut efter du har taget dem ud af ovnen, lægger du dem over et glas så de ”falder ned” og laver en skål. Det er ikke helt nemt. Anrettes med is og bær lige inden de skal spises.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|