Dejlig vegetartærte som tilmed er glutenfri fordi bunden er lavet af ris. Til 2 personer. Det skal du bruge: Tærtebund: 1,25 dl rå brune ris 1 æg salt og peber 1 tsk. karry Fyld: ca. 3 tomater alt efter størrelse ca. 10 sorte oliven uden sten 2 æg 1 dl havremælk salt og peber 1/4 tsk. stødt gurkemeje 1 tsk. tørret timian 1 tsk. tørret basilikum Fetaost eller anden revet ost til topping Kog risene (det er en fordel af koge ekstra så du har til en anden gang eller en rest fra dagen før, så er retten nemlig hurtig og nem). Bland kogte ris, æg og krydderier sammen og fordel/tryk ud i en smurt tærteform. Rør æggemassen sammen til fyldet og læg tomat- og olivenskiver ovenpå og kom ost på til sidst. Bages i ovnen til den er gylden og æggemassen stivnet.
1 Comment
Jens Juhl
14/1/2019 19:46:55
Det smagte virkelig god og tog ikke lang tid at lave.
Reply
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|