![]() Den her karrysauce smager bare super godt. Den er mild, men smager samtidig dejligt af karry og har en fin sødme fra gulerødder og æble. En rigtig nem børneret. Du kan bruge den til både kylling i karry og boller i karry. 1 løg 1 æble 3 gulerødder 1-2 fed hvidløg 1 dåse kokosmælk (400 ml) Lidt vand Karry 1 terning grøntsags bouillon Salt og peber Skær løg, hvidløg, gulerødder og æble i små stykker. Svits i olie i en gryde i ca. 5 min - det må ikke tage farve. Kom karry ved og lad det stege kort til det dufter inden du hælder kokosmælk på. Kom bouillonterning i. Kom lidt ekstra vand i (ca. 1 dl) - brug dåsen fra kokosmælken så du får det hele med. Lad det hele småsimre mørt i ca. 15 min (kog imens ris). Gulerødderne skal være helt møre. Blend herefter saucen med stavblenderen. Smag til med salt og peber og kom evt. lidt mere karry i. Tip: Når jeg koger ris, bruger jeg lidt mere vand end der egentlig skal bruges og kommer revet blomkål i til allersidst. Så damper blomkålen mør. Rør rundt og du har de lækreste blomkålsris.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
Februar 2021
Kategorier
Alle
|