Det her er ret mærkeligt ... at man kan lave boller af havegryn og yoghurt. Men det kan man altså. Og de er lynhurtige at lave for de skal ikke hæve. Til 8 stk: 300 g havregryn 500 ml laktosefri yoghurt naturel 2 tsk bagepulver 1 spsk hørfrø 1 spsk chiafrø Lidt salt 1 tsk sukker Bland hele baduljen sammen og form dem til små boller med en ske og din hule hånd. Bag ved 170 grader i ca. 35-40 min. Hold øje med dem. Kan du tåle laktose, bruger du selvfølgelig bare almindelig yoghurt. Opbevar dem i køleskab - altså hvis der er flere tilbage. Og ellers er de rigtige gode at have med på farten eller som en"skrivebords morgenbolle" eller når den lille sult melder sig om eftermiddagen.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|