![]() Der er ikke noget mere dansk og sommerligt end jordbær med fløde. Men her har jeg lavet en lettere udgave og lavet en lækker vaniljecreme med skyr i stedet for. Prøv den - jeg kan klart anbefale den og den er supernem. Og skulle der blive rester, kan du spise det til morgenmad med müslidrys på. 4 personer: 2 bk jordbær, rensede 1 bæger skyr, 500 ml. ca. 1/2 dl vand 2 spsk. sukker 2 spsk. vaniljepulver Hvis du har tid, så lav cremen lidt tidligere på dagen, så den gode vaniljesmag rigtig kan sætte sig. Du kan evt. også toppe med koldskålschrunch (købes færdigt). Rør cremen sammen. Måske skal der lidt mere vand i, det er svært at sige hvor meget, for skyr kan være forskellige i hvor tykke de er - den skal være lind og lækker. Mums og velbekomme!
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
Februar 2021
Kategorier
Alle
|