Denne krebehalesuppe er så lækker, at den kan bruges til forret til gæster. Til 6 personer 6 røde peberfrugter Olie til stegning 2 fed hvidløg Lidt finthakket chili, hvis du er til det. Ellers lidt chilipulver 1 rødløg, skåret i både 1 liter kraftig hønsefond (terning + vand) 1 dl laktosefri piskefløde (eller alm. hvis I kan tåle det) Saft og skal af en lime Salt og peber 1 pakke frosne krebsehaler Ordn peberfrugter og skær i mindre stykker. Varm olie i en gryde og svits peberfrugter heri i nogle minutter. Kom hvidløg, chili og rødløg i og svits. Kom fond ved og lad simre i ca. 40 min. Blend suppen og smag til med lime, fløde og salt + peber. Lige før servering kommes krebsehaler i og varmes let. Servér et godt brød til – se min opskrift på "vidunder-brød" i bloggen her.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|