Den her banankage er ikke bare lækker. Den er lækker-lækker. Men hold den på køl for den smager bedst kold. 3 æg 2 dl sukker 2 tsk vaniljesukker 125 g havremel 1 tsk bagepulver 100 g smeltet smør 2 modne bananer 100 g hakket mørk chokolade En del skiver mørk pålægschokolade Pisk æg, smør og sukker. Kom mosede bananer i og pisk igen. Kom resten i undtagen pålægschokoladen. Bages ved 175 grader i ca. 40 min. Lige når du har taget kagen ud af ovnen, så læg skiver at pålægschokolade på. Efter et minut er det smeltet og du kan smøre det ud med en smørekniv. Køl af og sæt i køleskab, når den er kold nok.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|