![]() En rigtig dejlig mættende salat. Den kan både være aftensmad og frokost. Og så er den god om sommeren, hvis du skal have en pause fra grillmaden. Til 2 personer: 1 pakke med to røgede makrelfileter, der er ordnet. ca. 6 kogte kartofler alt efter størrelse og sult 2 hårdkogte æg ca. 8 radiser 1 avokado Lidt klippet purløg En god håndfuld friske ærter, bælgede Dressing: 4 spsk. olivenolie Saft fra 1-2 både saftig citron 1 tsk. sennep 1 tsk. sukker Salt og peber Pisk dressingen sammen - tilsæt evt. lidt vand. Skær kratofler ud i mundrette stykker. Skær æggene i smalle både. Skær radiser i skiver. Flæk avokadoen og skær avokadokødet i små stykker. Bland det hele til en salat og vend dressingen godt rundt. Pluk makrellen i små stykker og læg dem øverst på salaten sammen med æggene. Til sidst klipper du purløg over. Server evt. med ristet rugbrød, hvis I er meget sultne.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
Februar 2021
Kategorier
Alle
|