Helt utrolig lækker kage, lidt fugtig og dejlig. Og så er den uden mel, smør og sukker. Den er svær at skære ud, hvis den ikke er helt kold. Server på en tallerken fx. med cremefraiche. 1 dl mandler 2 dl havregryn 3 æg 3 æbler 1 moden banan 1tsk vaniljepulver 1 tsk bagepulver 1 pose dybfrosne hindbær Kom mandler og havregryn i en foodprocessor og kør til det er blevet til groft mel. Skær æblerne i grove både og kom resten i og blend igen til en ensartet kagedej. Hæld i en smurt form, fordel hindbær over og bag i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader. Tjek dejen er bagt færdig inden du tager den ud.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|