Den her er også en af de retter jeg laver igen og igen Til 6 personer: 2 svinemørbrad (ca. 500 g pr. stk) Smør/olie til stegning 1 hakket løg 2 dåser flåede tomater ca. 20 stk rigtig gode sorte oliven uden sten 1 dl boullion (grøntsagsterning + vand) 2 fed hvidløg Tørret basilikum, salt + peber Afpuds mørbradene. Svits dem i en stor gryde med salt og peber. Tag op. Hak løg og oliven og kom i gryden. Kom tomater og bouillion ved. Dump kødet i og lad simre i ca. 20 min. til det er stegt. Tag op og skær i tykke skiver. Hold det varmt. Kom hvidløg og basilikum i gryden. Kom kødstykkerne i og varm det hele igennem. Server med letkogt broccoli og fettucine pasta (er du en af dem der holder dig fra hvedepasta, kan du købe en majspasta eller glutenfri pasta). Tip: Har du en flaske rødvin åben, kan du give saucen en skvæt og lad simre med.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|