Dejlige "frikadeller" lavet af en pastiknak fars. Gode til aftensmaden, men også super til madpakken. Til 2 personer. Det skal du bruge: 1 stor eller to mindre pastinakker 1 dl solsikkekerner 2 æg 3/4 dl havregryn ca. 6 -8 champignon salt og peber 1/2 spsk. karry Rist solsikkekernerne på en tør pande nogle få minutter. Skræl pastinakken og skær i mindre stykker og kom i en foodprocesser og blend til fint smulder. Rens champignonerne. Kom æg, solsikkekerner, champignon, havregryn og krydderier i pastinakken-smuldret og kør igen til du får en fin ensartet fars. Steg ved svag varme på en pande ca. 10 min. på hver side. Velbekomme!
1 Comment
Jens Juhl
25/1/2019 15:16:20
Smager meget fint. Næste gang vil jeg nok prøve at bruge 1 hvidløg
Reply
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|