![]() Til 2 personer. Det skal du bruge: 1 stor eller to mindre pastinakker 1 dl solsikkekerner 1 æg ca. 6 -8 champignon 2 røde peberfrugter salt og peber 1 spsk. karry Rist solsikkekernerne på en tør pande nogle få minutter. Skræl pastinakken og skær i mindre stykker og kom i en foodprocesser og blend til fint smulder. Rens champignonerne. Kom æg, solsikkekerner, champignon og krydderier i pastinakken smuldret og kør igen til du får en fin ensartet fars. Skær peberfrugterne over på midten på den lange led, fjern kernestokken i midten og fyld farsen i. Bag i oven ved 200 grader i ca. 40 min. Du kan evt. bage kartofler og rodfrugter med. Server evt. med en yoghurtdressing med krydderurter. Velbekomme!
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
February 2021
Kategorier
All
|