. Har du lyst til en sundere udgave af pizza? Denne er lavet med en blomkålbund. Måske lyder det mærkeligt, men det fungerer rigtig godt og mætter meget. Denne portion er til to meget sultne personer 1 lille blomkålshoved 80 g mandler, kværnede 3 æg salt og peber 1 spsk. tørret oregano Kværn mandlerne til groft mel. Del blomkål i små buketter og kom i foodprocessoren. Kør til de er smuldret som ris. Mål ca. 6 dl af og bland med mandelmel, æg og krydderier. Vend ud på en bageplade med bagepapir på og form en pizzabund (brug en ske). Bag gylden 25-30 min. ved 200 grader. Imens gør du dit yndlingsfyld klar og den bages yderligere 5-10 min. på fyldet på. Velbekomme :-)
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|