Den morgenmad jeg spiser oftest og er mest glad for er denne: Skyr med mysli og bær og så et blødkogt æg til. Det er gode proteiner og den holder dig mæt længe. Den mysli jeg drysser over, laver jeg selv ved at riste følgende på en pande med kokosolie: Masser af havregryn, hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner og græskarkerner. Jeg kommer også lidt sukker over - det giver sådan en dejlig sprødhed og knas, men kan selvfølgelig udelades. Lav en stor portion og kom i en dåse eller glas til gryn/mel. Og friske bær på gør bare det hele mere lækkert. Du kan også komme æbletern, nektarintern, pære eller hvad du nu har. Og så et blødkogt æg til. Og har du travlt om morgenen eller er en af dem der først spiser, når du kommer frem på arbejdet, kan du sagtens tage en lille bøtte med skyr med. Kom myslien i en anden lille bøtte og kog dit æg til hårdkogt og pil det hjemmefra. Så har du nem og supersund morgenmad.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|