![]() En rigtig lækker og nem wokret. Og du kan variere den i uendelighed afhængig af, hvad du har af grøntsager og kød. 3-4 personer: 500 g kød i tern. Det kan fx være svinemørbrad i tern, oksebøf i tern eller kylling Olie til stegning 1-2 fed hvidløg 1 løg 2-3 tsk sukker 1 dl soja 2 tsk maizena + ½ dl vand (røres sammen) 2 tsk frisk revet ingefær Grøntsager i stykker/strimler kan være: gulerødder, broccoli, blomkål, palmekål, rød peberfrugt, grønne asparges, forårsløg eller squash. Ordn/snit alle grøntsagerne. Kom olie i en høj sauterpande og svits kødet. Kom herefter grøntsagerne ved og steg ca. 4-5 minutter. Tilsæt sukker og soja. Tilsæt revet hvidløg og ingefær. Tilsæt maizena rørt op med vand og lad det få et minut. Tjek at kødet er gennemtilberedt. Server med ris. Tip: De grønne grøntsager du ser på billedet er stængler fra blomkål - det som yderbladene sidder på og som de fleste smider ud. Rens stænglerne for blade, skyl dem og snit dem - de fungerer så fint som grøntsag i denne ret. Og når du alligevel har blomkål, så riv noget og kom i risene 5 min før de er færdige, så damper de møre. Rør rundt og du har de lækreste blomkålsris.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
Februar 2021
Kategorier
Alle
|