Her en lasagneudgave, hvor pladerne er erstattet med squash.
Til 4 personer 2-3 squash 500 gram hakket oksekød 2 revne gulerødder 1 finthakket løg 2 fed presset hvidløg 1 fintsnittet rød peber 1 dåse hakkede tomater 1 lille dåse tomatpuré Krydderier som du plejer: salt, peber, paprika, oregano etc. Revet ost til topping Svits/smuldr kødet i en gryde sammen med løg og hvidløg. Kom tomater, puré, peberfrugt, gulerod og krydderier i. Lad det simre ca. 20 minutter. Byg din lasagne: Læg skiftevis kødsovs og squah og slut med kødsovsen og til allersidst kom revet ost over. Du får nogle fine lange skiver squash ved at bruge osteskæren og skærer nogle fine lange skiver på den lange led. Det som ikke bliver til fine hele skiver, kan du hakke helt fint og komme i kødsovsen, så det ikke går til spilde. Bag den i ovnen i ca. 40 min ved 200 gr. Squashen skal være blød, men ikke for blød.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|