Kål til morgenmad? Det kan man sagtens ... det er sundt og mætter godt. Mit smoothieprincip med kål er: 1/3 del kål, 2/3 del bær eller frugt og 1/2 frossen banan. Samt lidt mandler og vaniljepulver eller vaniljeproteinpulver og vand nok til det kan blendes sammen. Den her er med spidskål, blåbær, jordbær og en æblebåd. Og så de faste ting: banan, mandler og vanilje. Kål som jeg bruger til smoothie er spidskål, rosenkål og broccoli. De har nærmest ingen smag i smoothien, når de er rå. Og alt frugt - også bananer - som jeg ikke får spist, fryser jeg ned i tern, så er der altid frugt til morgen smoothien. Godmorgen og velbekomme!
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|