![]() Jeg kalder det her for vidunderbrødet for alle i familien elsker det og jeg skal bage til det alle vores sammenkomster. Og jeg skal helst bage for meget, så der er noget tilbage. Det holder sig nemlig frisk længe. 600 g god hvedemel 1/2 liter vand 2 tsk salt 2 stk sukker 1 spsk olie 1/3 pakke gær (ca. 15 g). Opløs gæren i vandet. Kom salt, olie og sukker i. Rør. Kom mel i rør med en grydeske til dejen er ens. Lad hæve i køleskab til næste dag (hævetid 12-24 timer). Det hæver meget, så brug en stor skål og kom den i en pose. Hæld den ret våde dej ud i et lille fad beklædt med bagepapir. Drys evt. med havregryn eller rosmarin og groft salt. Bages ca. 1 time ved 200 grader varmluft. Køl af.
0 Comments
Leave a Reply. |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
February 2021
Kategorier
All
|