Kål til morgenmad? Det kan man sagtens ... det er sundt og mætter godt. Mit smoothieprincip med kål er: 1/3 del kål, 2/3 del bær eller frugt og 1/2 frossen banan. Samt lidt mandler og vaniljepulver eller vaniljeproteinpulver og vand nok til det kan blendes sammen. Den her er med spidskål, blåbær, jordbær og en æblebåd. Og så de faste ting: banan, mandler og vanilje. Kål som jeg bruger til smoothie er spidskål, rosenkål og broccoli. De har nærmest ingen smag i smoothien, når de er rå. Og alt frugt - også bananer - som jeg ikke får spist, fryser jeg ned i tern, så er der altid frugt til morgen smoothien. Godmorgen og velbekomme!
0 Comments
. Har du lyst til en sundere udgave af pizza? Denne er lavet med en blomkålbund. Måske lyder det mærkeligt, men det fungerer rigtig godt og mætter meget. Denne portion er til to meget sultne personer 1 lille blomkålshoved 80 g mandler, kværnede 3 æg salt og peber 1 spsk. tørret oregano Kværn mandlerne til groft mel. Del blomkål i små buketter og kom i foodprocessoren. Kør til de er smuldret som ris. Mål ca. 6 dl af og bland med mandelmel, æg og krydderier. Vend ud på en bageplade med bagepapir på og form en pizzabund (brug en ske). Bag gylden 25-30 min. ved 200 grader. Imens gør du dit yndlingsfyld klar og den bages yderligere 5-10 min. på fyldet på. Velbekomme :-) |
ForfatterMette Ekman - kostvejleder og madentusiast ... og så elsker jeg at eksperimentere i køkkenet med nye opskrifter. Arkiver
November 2023
Kategorier
Alle
|